Diensten

We kijken graag veel verder dan alleen je website. We kunnen je helpen met een nieuw logo en huisstijl, zorgen voor meer verkopen of bijvoorbeeld ondersteunen met dataverzameling. Ook kunnen we zorgen dat je zichtbaar bent op Social Media en advertentiecampagnes opzetten!

Logo of huisstijl laten ontwerpen

Vormgeving

Van ontwerp tot drukklaar document. Van logo ontwerp tot complete huisstijl, van flyer tot boekwerk, we hebben genoeg kennis en ervaring in huis om dit voor u tot mooi vormgegeven drukwerk te realiseren.

Webshops die eenvoudig te onderhouden zijn

Een webshop is een website die de mogelijkheid geeft online producten te verkopen. Wij zorgen voor een optimale omgeving zodat bezoekers hun virtuele winkelwagentje kunnen vullen en hun bestelling online kunnen afronden.

Wordpress website laten bouwen

WordPress website op maat laten maken

Een website is méér dan alleen een online visitekaartje. Een website moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook zijn doelen nastreven. Voldoet de huidige website niet meer aan alle wensen? Of zijn jullie klaar voor een volgende stap? Tijd voor actie.

Zonder flauwekul & rechttoe rechtaan

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen. We bouwen websites die er strak uitzien en klanten opleveren. Geen flipperkast op kantoor, wel duidelijke taal.

Website ontwikkeling

Jouw beste website ooit laten maken? Wij maken websites altijd helemaal op maat zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen.

Webshop ontwikkeling

We zijn een kei in het maken van webshops en weten wat we moeten doen om ervoor te zorgen dat je hoge verkoopcijfers haalt!

Grafische vormgeving

'Grafische vormgeving is orde aanbrengen in drukwerk, en zo mogelijk ook vreugde.' Vormgever Willem Sandberg (1897-1984) had het al vroeg door. Wij doen het in 2020 ook, op onze eigen manier.

Software op maat

Webstudio 7 bouwt webapplicaties met de beste gebruikerservaring voor jouw klanten en medewerkers.