Portfolio

Bekijk hier onze eerdere uitdagingen en resultaten. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden, zodat ook jouw website hier tussen komt te staan.

Website Hotel Merici

Hotel Merici

Wij hebben een informatieve en conversie gerichte website ontwikkeld die past bij de nieuwe uitstraling van Hotel Merici in Sittard.

Bekijk website
Website Hotel Merici
Webshop VIP Roermond

VIP Roermond

In samenwerking met KACE design hebben we een nieuwe webshop ontwikkeld voor VIP Roermond. Deze webshop bevindt zich in het hogere segment, en dat straalt deze webshop ook echt uit. Middels een door Webstudio 7 ontwikkelde koppeling met StroreContrl is deze webshop onderhoudsvrij. Alle producten worden automatisch opgehaald uit de kassa en weergegeven op de webshop.

Bekijk website
Webshop VIP Roermond

Joy Flowers

Voor het fleurigste hart van Valkenburg, hebben we een moderne website gecombineerd met een bijpassende webshop. Joy Flowers verkoopt de mooiste bloemen en prachtige accessoires, zowel in hun fysieke winkel als online.

Bekijk website

abc cosmetica

Voor abc cosmetica hebben we hun geheel vernieuwde website ontwikkeld, waarbij alle producten, mogelijkheden en kenmerken overzichtelijk zijn weergegeven. abc cosmetica is de meest persoonlijke groothandel in professionele cosmetica. Exclusief voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

Bekijk website

Slide Jouw beste website
ooit laten maken?
Offerte aanvragen