Portfolio

Bekijk hier onze eerdere uitdagingen en resultaten. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden, zodat ook jouw website hier tussen komt te staan.

Praktijk aan de Geul

Voor Praktijk aan de Geul hebben we een nieuwe website ontwikkeld die geheel responsive functioneert. Hierbij ligt het accent van de website op een frisse en eigentijdse uitstraling die de essentie van de praktijk weerspiegelt. Met een zorgvuldige gekozen huisstijl, ontworpen logo en sprekende foto’s is de website visueel aantrekkelijk en uitnodigend.

Bekijk website

Nutripunt

Nutripunt (de nieuwe naam van Diëtheek Zuid-Limburg) is hét punt voor jouw voedingszorg. De nieuwe website van Nutripunt is mobielvriendelijk en opgezet in herkenbare huisstijl. Op de nieuwe website kom je alles te weten over wat Nutripunt voor jou en voor (zorg)collega’s kan betekenen. Via de Locaties pagina vind je alle informatie over de spreekuurlocaties van Nutripunt.

Bekijk website

Sylvia

Sylvia is lifestyle blogster, tekstschrijfster en content creator. Op haar eigen website vertelt ze onder anderen haar blik op het leven. Haar voormalige website was aan vernieuwing en verfrissing toe. Deze uitdagende taak mochten wij op ons nemen. De nieuwe website van Sylvia is voorzien van een design dat meer bij de tijd van nu past. Uiteraard zijn alle bestaande blogs van Sylvia overgezet naar de nieuwe website.

Bekijk website

Parkstad Koeltechniek

Parkstad Koeltechniek is dé ideale partner voor al uw klimaatbeheersing en koeltechniek. Nadat de bestaande website al een aantal jaren meeging en aan verfrissing toe was, hebben wij de vraag gekregen om de website te moderniseren. De nieuwe website van parkstad Koeltechniek is meer van deze tijd en bovendien verbeterd op responsive vlak. Een indruk van de werkzaamheden van Parkstad Koeltechniek krijg je via de Portfolio pagina.

Bekijk website

Limburg oet de drup

Help Limburg oet de drup is een benefit evenement dat opgericht is voor de instellingen en bedrijven die getroffen zijn door de Limburgse watersnoodramp met als doel hulp en steun te bieden. Naast informatie over het benefit evenement (dat op 25 augustus 2021 plaatsvond) is het mogelijk om geld te doneren en kent de website een shop en veiling omgeving. Dit alles om de bedrijven die net buiten de boot vielen van verzekeringen of onderheidssteun toch een steuntje in de rug te geven. Tijdens het evenement was de site optimaal te benaderen voor o.a. de veiling en het doneersysteem.

Bekijk website

abc cosmetica

Voor abc cosmetica hebben we hun geheel vernieuwde website ontwikkeld, waarbij alle producten, mogelijkheden en kenmerken overzichtelijk zijn weergegeven. abc cosmetica is de meest persoonlijke groothandel in professionele cosmetica. Exclusief voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

Bekijk website

Domosa

Even helemaal tot rust komen? Dat kan bij vakantiewoning Domosa in Lanaken (Belgie). Domosa heeft álles in huis voor een rustgevende vakantie. Beleef Domosa op de nieuwe website die we recent gemaakt hebben. De website geeft een heerlijk voorsmaakje van hetgeen de luxe vakantiewoning te bieden heeft.

Bekijk website

Uitvaartcentrum van den Hout

Je uitvaartverzekering alvast samenstellen? Dat kan op verschillende wijze en met diverse mogelijkheden via Uitvaartcentrum van den Hout. Met veel plezier hebben wij voor Uitvaartcentrum van den Hout een nieuwe responsive website gerealiseerd, die voorzien is van modern design i.c.m. een rustige uitstraling. Maak online een afspraak of bekijk de verschillende mogelijkheden via de website.

Bekijk website

Horecahuis Limburg

Snel het actuele aanbod aan horecazaken in uw regio ontdekken? Dat kan via de nieuwe website van Horecahuis Limburg, die wij met veel passie ontwikkeld hebben. De website is voorzien van diverse maatwerk functies waardoor het aanbod van Horecahuis Limburg op een overzichtelijke wijze gecommuniceerd wordt en waardoor filteren erg gebruiksvriendelijk is. Bovendien kan de klant het aanbod zelf heel makkelijk up-to-date houden. Bekijk de website ook op de smartphone.

Bekijk website

Duurzaam Energy Solutions

Is het verduurzamen van uw bedrijf of woning iets voor u? Bespaar direct geld door duurzaamheidsadvies. Duurzaam Energy Solutions adviseert hierin. Om dit te communiceren en het online plaatje te optimaliseren hebben we de website een update gegeven en in een nieuw, fris en modern jasje gestoken. Op de website lees je meer over Duurzaam Energy Solutions en waarvoor je bij hen terecht kunt.

Bekijk website

Bistrot Volte

Bistrot Volte is een historisch plekje in het centrum van Sittard waar je met vrienden en familie terecht kunt voor een hapje en drankje. Naast de vormgeving van het logo en de menukaart hebben we Bistrot Volte voorzien van een website met moderne uitstraling. Bezoek de website voor meer informatie, het historische verhaal achter Bistrot Volte of bekijk de actuele menukaart.

Bekijk website
Website Hotel Merici

Merici Hotel

Wij hebben een informatieve en conversie gerichte website ontwikkeld die past bij de nieuwe uitstraling van Merici Hotel in Sittard.

Bekijk website
Website Hotel Merici
Webshop VIP Roermond

VIP Roermond

In samenwerking met KACE design hebben we een nieuwe webshop ontwikkeld voor VIP Roermond. Deze webshop bevindt zich in het hogere segment, en dat straalt deze webshop ook echt uit. Middels een door Webstudio 7 ontwikkelde koppeling met StroreContrl is deze webshop onderhoudsvrij. Alle producten worden automatisch opgehaald uit de kassa en weergegeven op de webshop.

Bekijk website
Webshop VIP Roermond

Joy Flowers

Voor het fleurigste hart van Valkenburg, hebben we een moderne website gecombineerd met een bijpassende webshop. Joy Flowers verkoopt de mooiste bloemen en prachtige accessoires zowel in hun fysieke winkel als online.

Bekijk website